Vloeren Overijssel

Hartelijk welkom op de website van Vloeren Garant Overijssel, specialist op het gebied van parket, laminaat, vloerbedekking en houten vloeren. Een vloer is een essentieel onderdeel van een woon- of kantoorruimte. Onze vloerspecialisten uit Overijssel voorzien u van een gedegen vloeren advies en zijn eveneens gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren en plavuizen, vloeronderhoud het verwijderen van tapijt.

Parket, laminaat of vloerbedekking?

De uitstraling van een vloer is een belangrijk, maar een wellicht nog belangrijker onderdeel is het gebruiksgemak. Houten vloeren zien er bijvoorbeeld prachtig uit, maar zijn deze in uw geval wel zo praktisch? Om het u gemakkelijk te maken volgt onderstaand een beknopte opsomming van de voordelen van parket, laminaat, tapijt en vloertegels.

• Houten vloeren en parket is hygiënisch, duurzaam en tijdloos
• Vloerbedekking is geluiddempend, veilig en energiebesparend
• Laminaat is makkelijk te leggen, onderhoudsarm en direct beloopbaar
• Vloertegels zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en overal te leggen

Wij realiseren ons dat het bovenstaande overzicht beperkt is gezien het geen inzicht geeft in de nadelen. Vloeren Garant Overijssel staat voor u klaar indien u vragen heeft!

Vloeronderhoud en tapijtreiniging

Onze vloerspecialisten uit Overijssel leveren en leggen niet alleen nieuwe vloeren, maar zijn eveneens gespecialiseerd in vloeronderhoud, tapijtreiniging en renovatie. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan bijna iedere houten of stenen vloer worden vernieuwd zodat deze weer als nieuw oogt.

Werkzaamheden Vloeren Garant

Vloeren Garant uit Overijssel is in der loop der jaren een bekende speler geworden in de markt. Doordat wij zeer veelzijdig zijn kan u bij ons terecht kunt voor houten vloeren, tapijt en vloertegels. Om u een volledig beeld te geven van ons expertisegebied volgt onderstaand een overzicht:

• Houten vloeren, parket en laminaat
• Tapijt leggen en vloerbedekking verwijderen
• Tapijtreiniging en vloeronderhoud
• Tegelvloeren leggen en gietvloeren storten
• Plavuizen leggen
• Verzorgen en leggen van alle soorten vloerbedekking

Vloeren offerte Overijssel

Wij zijn u graag van dienst. Bereik ons telefonisch via 085 4320014. Door het onderstaande offerte formulier in te vullen kunt u op eenvoudige wijze een offerte aanvragen Vloeren Garant Overijssel. Uiteraard is uw aanvraag geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij danken u alvast voor het vertrouwen in Vloeren Garant.