Specialist in vloer oliën in Nijmegen

Hout is een prachtig product om mee te werken. Voor een mooie uitstraling en een comfortabel gebruik is het wel belangrijk dat de vloer goed wordt afgewerkt. Door te oliën voelt de vloer fijner aan en krijgt deze een mooie uitstraling. Een vloer oliën zorgt, in tegenstelling tot lak, voor een matte afwerking. Bovendien wordt de vloer ook nog eens beschermd tegen vocht en vuil: een belangrijke voorwaarde voor een lange levensduur.

Kleurmogelijkheden

Een vloer kan in oneindig veel kleuren worden afgewerkt. U kunt kiezen uit verschillende kleuren olie, maar we kunnen ze ook mengen tot iedere andere gewenste kleur. Weet u niet goed welke kleur het beste bij uw interieur past? Wij adviseren u hier graag over.

Andere bewerkingsmogelijkheden

Naast oliën kunnen we uw vloer ook roken, borstelen, verouderen, beitsen en lakken. Iedere bewerking zorgt voor een andere uitstraling. In onze showroom laten we graag de verschillen zien. Maak een afspraak door te bellen naar 085 4320014. Wilt u inzicht in de kosten die uw klus met zicht meebrengt? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan. Probeer uw project zo uitgebreid mogelijk te beschrijven en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.