Vloerrenovatie specialist in Nijmegen

Stel, u koopt een nieuw huis, maar de vloer is oud en versleten. Bovendien zitten er krassen op of zijn er kleine kieren in te zien. Moet u nu een nieuwe vloer aanschaffen? Nee! Wij kunnen door middel van vloerrenovatie deze oude lelijke vloer er weer als nieuw uit laten zien!

Hout is duurzaam

Hout is een duurzaam natuurproduct en kan als zodanig heel erg lang meegaan. Als de vloer niet goed wordt onderhouden kunnen er wel vlekken, krassen, beschadigingen en kieren ontstaan. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van vloeren. Als wij klaar zijn met uw vloer ziet u niks meer van dat alles terug!

Zeer voordelig

Wij vinden kwaliteit heel erg belangrijk, net als het werken met duurzame materialen. Maar we vinden het ook belangrijk dat u niet te veel betaalt. Door het renoveren van uw oude vloer ziet uw vloer er uit alsof deze nieuw is gelegd, maar dan tegen een fractie van de prijs van een nieuw gelegde vloer.

Contact met uw vloerspecialist

Wij komen graag bij u in Nijmegen langs om te vertellen wat we voor uw vloer kunnen doen. Maak een afspraak door te bellen naar 085 4320014. Direct inzage in de kosten die erbij horen? Vul dan hieronder zo uitgebreid mogelijk het offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.