Laminaat

Eén van de meest gebruikte vloeren in Nederland is laminaat. Laminaat is populair omdat het materiaal betaalbaar is en eenvoudig schoon te maken. De levensduur van laminaat is misschien niet zo lang als een houtenvloer, maar hier staat wel eenvoudig onderhoud tegenover.

Soorten laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in een klikvariant of in een klassieke variant. Kliklaminaat wordt vaak zelf gelegd, maar klassiek laminaat is iets lastiger te leggen. Als u wilt dat het laminaat er netjes in komt te liggen is het inschakelen van een expert aan te raden. Voordat u laminaat gaat leggen is de ondervloer van belang. Zorg ervoor dat de ondervloer egaal is en er geen oneffenheden meer zijn. Zodra dit is weg gewerkt kunt u kiezen voor een isolerende ondervloer. Een isolerende ondervloer zorgt ervoor dat u minder last heeft van geluidsoverlast en koude voeten.

Voordelen laminaat

Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe vloer kunt u kiezen uit verschillende materialen en soorten. Maar waarom zou u eigenlijk kiezen voor laminaat? Een korte opsomming met de voordelen van laminaat:

  • Voordelig
  • Grote keuze stijlen
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk te onderhouden

Wilt u ook een vloer die betaalbaar is en slijtvast is? Vraag vrijblijvend een offerte aan over de mogelijkheden.

Laat u vloer leggen door een expert

Als u een laminaat vloer door een expert laat leggen weet u zeker dat het juist gebeurd. Maar het bespaart u natuurlijk ook veel tijd door niet zelf een vloer te gaan leggen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de kosten om uw vloer te laten leggen door een expert via onze website. U weet zo precies wat u kwijt bent als u dit door een expert laat doen.