Houten vloer schuren in Alkmaar

Heeft u een houten vloer in uw woning, maar heeft deze slijtageplekken of is de vloer dof geworden? U denkt misschien dat u een nieuwe vloer nodig heeft, maar wacht daar nog even mee! U kunt ook een vloerspecialist inschakelen om uw houten vloer stofvrij te laten schuren. Hiermee wordt uw oude houten vloer weer als vanouds en bespaart u veel tijd en geld ten opzichte van het laten leggen van een nieuwe vloer.

Waarom niet zelf schuren?

Het schuren van (houten) vloeren is werk voor specialisten. Voor de meeste doe-het-zelf klusser is dit een moeilijke en tijdrovende klus. Bovendien is het eindresultaat vaak niet naar verwachting. Soms is het zelfs zo dat er een vloerexpert moet worden ingeschakeld voor herstelwerkzaamheden, omdat er beschadigingen, oneffenheden of zelfs hoogteverschil is ontstaan. Als u zelf dus niet precies weet hoe het moet, schakel dan liever de vakman in. Zo bespaart u veel tijd en ergernissen en weet u zeker dat u een mooie vloer krijgt waar u weer jaren van kunt genieten!

Afwerken

Na het schuren kunnen we verschillende dingen doen om uw vloer af te werken. Zo kunnen we deze bijvoorbeeld polijsten en behandelen met olie of lak. Uw vloer ziet er dan weer als nieuw uit!

Contact met onze vloerexpert in Alkmaar

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken voor vloerrenovatie? Bel dan naar 085 4320014. Wilt u meteen inzicht in de kosten van de klus die u heeft liggen? Vraag dan snel en eenvoudig een offerte aan via het onderstaande contactformulier. Vul de gegevens zo compleet mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.