Houten vloer laten leggen in Alkmaar

Houten vloeren zijn de meest voorkomende type vloeren die mensen in hun woonkamer willen. Wilt u ook een houten vloer laten leggen? Dan doet u er goed aan om een vloerspecialist in te schakelen. Hieronder leggen we uit waarom:

Hout werkt en als een houten vloer niet goed wordt gelegd kan dit resulteren in bobbels, gaten of kieren. Bovendien zijn er tal van factoren die bepalen of een vloer wel of niet mooi is gelegd en of deze lang mee zal gaan:

• de luchtvochtigheid
• de temperatuur
• zwevend of vast
• de ondervloer
• de legrichting
• het patroon

Het patroon en de legrichting zijn voornamelijk bepalend voor het gevoel van ruimte. Afhankelijk van de omgevingsfactoren kan een vloer in een bepaalde legrichting er juist voor zorgen dat de ruimte optisch groter lijkt.

Complete vloer van A tot Z

Als u er in Alkmaar voor kiest om uw houten vloer door ons te laten leggen, zorgen wij voor een compleet project met een perfect eindresultaat. We inspecteren de situatie vooraf, zorgen tussentijds voor terugkoppeling naar u, zorgen ervoor dat de vloer perfect ligt en zorgen voor een goede afwerking. Uw vloer kan in iedere gewenste kleur worden gelakt of geolied. Zo kunnen wij dus altijd de vloer van uw wensen creëren!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meteen inzicht in de kosten die uw project met zich meebrengen? Vraag dan snel en eenvoudig een offerte aan via onderstaand contactformulier. Vul de gegevens zo compleet mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 085 4320014. We staan u graag te woord.