Vloerrenovatie specialist in Alkmaar

Hout is een prachtig natuurproduct en bovendien zeer duurzaam. Is uw vloer dof en versleten en denkt u dat de enige oplossing een nieuwe vloer aanschaffen is? Dan heeft u het mis! Hout is zeer bewerkelijk en kan dus middels een goede renovatiebeurt er weer als nieuw uitzien.

Voordelen van renovatie

Er zitten veel voordelen aan het renoveren van uw oude houten vloer. Niet alleen krijgt uw ruimte een betere uitstraling, maar bovendien creëert u meerwaarde aan uw woning, beleeft u meer woongenot en verlengt u de levensduur van uw vloer. Tel daar bovenop dat het laten renoveren van een vloer vele malen voordeliger is dan het laten plaatsen van een nieuwe vloer en u bent overtuigd!

Renovatiewerkzaamheden

Wat we precies met uw vloer gaan doen hangt natuurlijk af van het type vloer, het type beschadigingen en uw eigen wensen. U kunt denken aan de volgende werkzaamheden:
• Schuren
• Lakken
• In de was te zetten
• Gedeeltes vervangen
We komen graag bij u langs in Alkmaar om uw vloer te inspecteren. We kunnen dan aan de hand van uw wensen en behoeften direct een kostenplaatje voor u opstellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 085 4320014. U kunt ook via het formulier hieronder direct een vrijblijvende offerte aanvragen.