Vloer schuren in Enschede

Heeft u een houten vloer of lamelparket in uw woning liggen, maar is deze door jaren van intensief gebruik zijn glans verloren? Dan kunt u in Enschede onze vloerspecialisten inschakelen om uw vloer op te knappen.

Hoe gaan wij te werk?

Door de vloer stofvrij te schuren halen we krassen en deukjes weg, eventuele gaten en kieren kunnen we opvullen. Als de vloer weer helemaal gelijkmatig is, dan kunnen we de vloer voor u afwerken in iedere gewenste kleur. U kunt er dus voor kiezen om uw vloer in de originele staat te herstellen, maar u kunt ook kiezen voor een geheel andere uitstraling! Door een andere kleur olie of lak te kiezen ziet uw vloer er compleet anders uit.

Zelf aan de slag of specialist inschakelen?

U kunt natuurlijk denken dat u zelf aan de slag kunt gaan om uw vloer te schuren, maar vergeet niet dat dit specialistisch werk is. Als u dit verkeerd aanpakt heeft u kans op oneffenheden in kleur en oppervlak. Als u zelf niet ervaren bent is het altijd verstandiger om een specialist in te schakelen.

Offerte aanvragen in Enschede

U kunt altijd een afspraak maken door te bellen naar 085 4320014. Wilt u liever direct weten hoeveel uw klus ongeveer gaat kosten? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.