Parketvloer

Een parketvloer leggen doe je niet zomaar. Om het goed te laten leggen heeft u een expert nodig. Een parketvloer die goed gelegd is gaat vaak nog jaren mee. Zo moet voor het leggen van het parket de ondervloer stevig zijn en aan verschillende eisen voldoen. Voor het berekenen van de kosten en het kijken naar de mogelijkheden komt een expert graag bij u langs.

Goede basis parketvloer

Voor een parket leggen moet de ondervloer aan een aantal eisen voldoen. Als u de vloer op een bestaande vloer wilt leggen dan is het belangrijk dat de ondervloer vlak, schoon en droog is. Het is belangrijk dat de ondervloer niet veert zodat het stevig genoeg is om de vloer op te leggen. U kunt er ook voor kiezen om op beton parket te leggen. In deze situatie mogen er geen scheuren of oneffenheden in het beton zitten. De grond kan het beste worden geëgaliseerd. Dit zijn enkele verschillende eisen waar u echt verstand van moet hebben om parket te leggen. Wilt u zeker weten dat uw ondervloer geschikt is voor het leggen van parket, schakel dan een expert in.

Parketvloer laten leggen door een vakman

Er zijn twee manieren waarop parket gelegd kan worden. Er zijn parketvloeren verkrijgbaar die op dezelfde manier gelegd kunnen worden als laminaat. Dit maakt het met een beetje kennis eenvoudiger om een vloer te leggen. De meeste parket vloeren worden nog op de klassieke manier gelegd. Voor het leggen van parket op de klassieke manier is ervaring vereist. Wanneer u niet over ervaring beschikt over het leggen van een parketvloer kunt u het beste een expert inschakelen. Wilt u vrijblijvende informatie voor een expert bij u aan huis? Vraag direct een offerte aan via de website.

Offerte aanvragen

Wanneer u nog jaren wilt genieten van u nieuwe parketvloer is het laten leggen door een professional een verstandige keuze. Wanneer u uw parketvloer niet laat leggen door een professional is er een kans dat u uw vloer al snel weer kunt wegdoen. Hiervoor kost parket te veel geld waardoor u het beste voor een expert kunt kiezen om onnodige kosten te voorkomen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een investering in uw vloer.