Plavuizen

Plavuizen zien er vaak prachtig uit en kunnen mooi voorzien worden van vloerverwarming. Alleen een nadeel aan plavuizen is dat het leggen van een vloer niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Naast het feit dat plavuizen leggen ingewikkeld is wordt het klusje ook als lichamelijk zwaar gezien. Een tegellegger wordt vaak ingeschakeld voor het perfect leggen van plavuizen.

Voordelen aan plavuizen vloer

Het leggen van een plavuizen vloer is voor sommige klussers misschien een hels karwei, maar er zitten een hoop voordelen aan een plavuizen vloer. Zo is de plavuizen vloer heel mooi te combineren met een vloerverwarming. Door te investeren in een vloerverwarming bespaart u jaarlijst veel geld op uw energierekening. Daarnaast hebt u nooit meer koude voeten want plavuizen voelen al snel koud aan. Een ander voordeel is dat plavuizen geen onderhoud nodig hebben. Het schoonmaken is eenvoudig waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de kinderen iets omstoten.

Van klassiek tot modern

Als u op zoek gaat naar plavuizen dan zult u al snel zien dat de tegels in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Een groot verschil met tegels en plavuizen is dat ze iets dikker zijn. Er zijn klassieke plavuizen verkrijgbaar, maar ook moderne varianten die passen in een chique en modern huis. De plavuizen kunnen zowel in de woonkamer als in de badkamer op de vloer gelegd worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw woning? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Een tegelzetter inhuren voor uw vloer

Een tegelzetter kunt u het beste inhuren als u een plavuizen vloer wil laten leggen. Ze hebben de juiste materialen en ervaring in huis om uw huis te voorzien van een nieuwe vloer. Via onze website komt u in contact komen met een ervaren tegelzetter bij u in de buurt. Als u via ons een offerte aanvraagt dan gaan wij opzoek naar een betaalbare tegelzetter die bij u een nieuwe vloer komt leggen. Uiteraard is alles geheel vrijblijvend en zit u helemaal nergens aan vast.