Renovatie

Een vloer heeft dagelijks te maken met druk gebruik, er wordt op geleefd. Dit kan tot gevolg hebben dat een vloer slijt, maar eigen niet helemaal op is. U kunt ook in het bezit zijn van een bijzondere vloer die u niet kwijt wilt. Met een renovatie krijgt uw vloer een opknapbeurt. Naast het renoveren van uw bovenvloer kan ook uw betonvloer worden gerenoveerd. 

Vloerrenovatie door een professional

Het verzakken van een betonvloer kan in de loop der jaren voorkomen. Met een vloerrenovatie kant dit worden verholpen. Hierbij wordt een vloer onder de grond gerenoveerd. De vloer wordt als het ware opgelift en opnieuw ondersteund. Dit is een renovatie waarbij de vloer weer helemaal hersteld wordt in de oorspronkelijke staat. Ergernissen veroorzaakt door de verzakking worden zo professioneel opgelost.

Betonbalken vervangen

Bij de renovatie van een betonvloer kan het voorkomen dat de betonbalken niet meer in orde zijn. Voordat er aan een vloerrenovatie begonnen wordt gaat een van onze experts eerst bij u kijken. Bij deze inspectie kunnen onze experts direct constateren of de betonbalken vervangen moeten worden of dat er nog meer moet gebeuren bij de renovatie. Hier wordt een offerte van gemaakt. Zodra u hiermee akkoord bent gaan onze experts uiterst voorzichtig te werk om bijvoorbeeld de betonbalken te vervangen. Voor meer informatie over de renovatie van uw vloer kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Investeer in de toekomst

Het laten uitvoeren van een vloerrenovatie is niet iets dat u zomaar laat doen. Het is een investering in uw woning en uw woning wordt hierdoor veiliger en meer geld waard.Het is belangrijk dat u de renovatie door een expert laat uitvoeren. Wilt u meer informatie ontvangen over de investeringskosten en de experts bij u in de buurt? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij komen u graag meer vertellen over de renovatie van uw vloer.