Vloerspecialist in Utrecht

Of u nu een bestaande vloer wilt laten opknappen, advies wilt over de mogelijkheden van verschillende vloersoorten of een geheel nieuwe vloer wilt kopen: u zoekt een vloerspecialist. Bij ons bent u in de regio Utrecht aan het juiste adres. Waarom? Wij zijn vakkundig, leveren kwaliteit, vinden het belangrijk dat u tevreden bent en bovendien doen we dat alles tegen zeer scherpe tarieven.

Nieuwsgierig geworden?

Wij kunnen als vloerspecialist alle werkzaamheden op het gebied van parket vloeren op ons nemen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten:

We zijn aangesloten bij het CBW en daardoor bent u altijd verzekerd van uw aankoop! Bij ons weet u dus zeker dat u een gedegen vloer krijgt tegen een scherpe prijs. Ook bent u bij ons verzekerd van een vakkundige plaatsing van uw vloer.

Ook voor uitgebreid vloeradvies

Ook voor gedegen vloeradvies bent u bij onze vloerspecialisten in Utrecht aan het juiste adres. Maak een afspraak door te bellen naar 085 4320014 of vraag hieronder direct uw vrijblijvende offerte aan. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.