Vloeronderhoud in Utrecht

Iedere vloer heeft onderhoud nodig. Het type onderhoud is afhankelijk van uw type vloer. Een houten vloer kan een leven lang meegaan, mits goed onderhouden. Dit betekent niet alleen dat de vloer eens in de zoveel jaar even opgeschuurd en opnieuw gelakt moet worden. Ook periodiek onderhoud is nodig.

Wat kunt u zelf doen?

U kunt zelf veel doen om te zorgen dat uw parket vloer langer meegaat. In principe is het een kwestie van de vloer vrij houden van vuil, zodat krassen en beschadigingen kunnen worden voorkomen:

• Zorg voor periodieke reiniging
• Droogloopmatten voorkomen vuil
• Plaats viltjes onder zware en scherpe objecten
• Zorg zoveel mogelijk voor een constante luchtvochtigheid

De laatste is de lastigste: hoe houdt u uw ruimte constant qua luchtvochtigheid? U kunt hiervoor een hygrometer aanschaffen. Wisseling van temperatuur en luchtvochtigheid kan er namelijk voor zorgen dat de vloer gaat werken. Dit betekent dat er gaten, kieren of bobbels kunnen ontstaan.

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor jaarlijks onderhoud om kleine beschadigingen aan te pakken kunt u in de regio Utrecht onze vloerspecialisten inschakelen. Heeft u al te lang uw vloer niet goed onderhouden? Dan is een grotere renovatiebeurt wellicht nodig. Maak een afspraak via 085 4320014 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wij helpen u graag bij het vloeronderhoud van uw woning of bedrijfspand!