Vloerrenovatie in Utrecht

Heeft u een oude versleten en dof geworden houten vloer? En denkt u erover om een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht daar dan heel even mee. Er zijn namelijk vaak ook mogelijkheden tot vloerrenovatie. Hierdoor heeft u binnen no time weer een nieuw ogende vloer!

Voordelen van vloerrenovatie

Een nieuwe vloer aanleggen is vaak een hele investering. Een vloer renoveren daarentegen kost slechts een fractie daarvan! Bovendien kunnen we de vloer na het stofvrij schuren en repareren in de oorspronkelijke staat terug laten keren. Maar we kunnen de vloer in iedere gewenste kleur afwerken. Dus ook als u juist eens iets heel anders wilt is dat mogelijk.

Ook voor aanhelen

Als u aan het verbouwen bent en bepaalde ruimtes wilt samenvoegen, of bepaalde vloeren wilt laten overlopen, dan zorgen wij voor het leggen en aanhelen van de vloeren. Wij zorgen ervoor dat de vloeren mooi in elkaar overlopen. Alsof het nooit anders is geweest!

Wilt u weten wat we voor uw vloer kunnen doen? Wij komen graag langs in Utrecht om uw vloer te inspecteren en met u de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak door te bellen naar 085 4320014. U kunt ook direct een offerte aanvragen via het formulier hieronder. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.