Houten vloeren in Den Haag

Houten vloeren zijn zeer populair. Niet alleen onder particulieren, maar zeker ook onder bedrijven en winkels. Een mooie houten vloer kan een winkel net die uitstraling geven die past bij de boodschap.

Verschillende houtsoorten

Er zijn heel veel verschillende soorten houten vloeren. Niet alleen de houtsoorten zijn eindeloos, maar ook zit er veel verschil in breedte, kleur en patroon. Bovendien bestaan er massieve houten vloeren en lamelparket vloeren. Bij die laatste is alleen de bovenlaag van massief hout. De rest is multiplex. Hierdoor is het materiaal goedkoper en doordat alleen de bovenste laag zichtbaar is bijna niet van massief hout te onderscheiden! Heeft u hulp nodig bij de keuze van uw houten vloer? Of wilt u juist hulp bij het plaatsen van de vloer? Dan bent u in Den Haag bij ons aan het juiste adres.

Advies van uw vloerexpert

We adviseren u over de juiste vloerkeuze in uw situatie. Waar wilt u de vloer plaatsen? Welke uitstraling wilt u dat de vloer heeft? Moet de vloer onderhoudsvriendelijk zijn? Of wilt u juist een speciaal patroon? We helpen u graag. Een houten vloer is een hele investering, u wilt natuurlijk wel dat u de juiste vloer kiest en bovendien dat de vloer juist gelegd wordt! Bel direct naar 085 4320014 voor een afspraak of meer informatie. Liever direct weten wat het kostenplaatje wordt? Vraag dan via het formulier hieronder een vrijblijvende offerte aan.