Vloerrenovatie specialist in Dordrecht

Een houten vloer kan erg lang meegaan, mits deze juist wordt onderhouden. Doordat hout een natuurproduct is kan het slijten en gaan werken. Dit betekent dat de vloer door verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid kan gaan uitzetten of krimpen. Dit kan voor gaten, kieren of bobbels zorgen. Ook intensief gebruik kan ervoor zorgen dat een vloer er dof en versleten uit gaat zien.

Vloer oud? Kies voor renovatie!

Een oude en versleten vloer is niet mooi en geeft niet de uitstraling die u wilt hebben in uw woning of bedrijfspand. Gelukkig is het lang niet altijd nodig om een nieuwe vloer aan te schaffen. We kunnen uw oude houten vloer voor u schuren, repareren en afwerken. Uw versleten vloer ziet er vervolgens weer als nieuw uit. En dat voor slechts een fractie van de prijs van een nieuwe vloer!

Het belang van vloeronderhoud

Om de levensduur van een houten vloer te verlengen is het van belang dat deze goed wordt onderhouden. Door middel van periodieke reiniging en een jaarlijkse onderhoudsbeurt gaat uw vloer jaren langer mee. Wij kunnen u als vloerspecialist alles vertellen over vloeronderhoud.

Maak direct een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 085 4320014. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier hieronder. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.