Vloerspecialist in Dordrecht

In de regio Dordrecht zijn wij uw specialist op het gebied van parket vloeren. Of het nu gaat om lamelparket, laminaat of massieve houten vloeren: wij weten raad. We hebben een groot assortiment vloeren met ieder zijn eigen uitstraling en typerende kenmerken.
Bij ons kunt u terecht voor:

• de aanschaf en leggen van uw nieuwe vloer;
• helder en persoonlijk advies;
• eenmalig of periodiek vloeronderhoud;
• renovatie van uw bestaande vloer.

Voor uitgebreid vloeradvies kunt u een afspraak maken met onze vloerspecialisten. We adviseren u niet alleen op het gebied van soorten, kleuren en materialen, maar ook over het onderhoud.

Vertel ons uw wensen

We horen graag wat uw wensen en behoeften zijn en stellen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt langskomen in onze showroom of we komen langs bij u thuis om de situatie te bekijken. Heeft u bij iemand anders of op een afbeelding een mooie vloer gezien? Aan de hand van een foto helpen we u graag met de realisatie van uw woonwensen.

Contact met onze vloerspecialist

Wilt u een afspraak maken met een vloerspecialist in de regio Dordrecht? Bel dan naar 085 4320014. Liever direct inzicht in de kosten die uw klus met zich meebrengt? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan. U hoort zo snel mogelijk van ons.