Vloer renoveren in Leiden

Hout is een natuurproduct dat al heel lang immens populair is om als vloer te gebruiken onder zowel particulieren als bedrijven. Niet alleen omdat hout zo duurzaam is, maar ook omdat je er zoveel kanten mee op kunt. Voor ieder wat wils!
Toch kan het zijn dat een vloer na verloop van tijd zijn glas verliest of zelfs krassen of deukjes krijgt. Is uw vloer dan afgeschreven? Zeker niet! Een vloerspecialist kan uw vloer voor u repareren en renoveren. Zo ziet uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. U wilt toch ook niet dat uw vloer er oud en versleten uitziet? Zeker niet als het gaat om uw winkelvloer, maar ook bij u thuis wilt u een mooi ogende vloer.

Werkzaamheden op het gebied van vloerrenovatie

Wat we precies met uw vloer gaan doen is afhankelijk van het type hout en het type beschadigingen. Zijn het voornamelijk krasjes? Is de vloer alleen dof? Of zijn er kieren en scheurtjes ontstaan? We kunnen in Leiden de volgende werkzaamheden voor u verrichten

• reparatieolie op beschadigde delen
• schuren
• vloerdelen vervangen
• aanhelen
• oliën of in de lak zetten

Offerte aanvragen in Leiden

Wilt u weten wat uw klus gaat kosten? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Eerst meer informatie of een afspraak maken? Bel dan naar 085 4320014.