Houten vloer schuren in Rotterdam

Een houten vloer heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig naast de periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Bij intensief gebruik kunt u ervoor kiezen om uw houten vloer na een aantal jaren te laten schuren. Op die manier schuren we krassen en kleurverschillen die in de loop der jaren zijn ontstaan weg.

Specialist in stofvrij schuren

U kunt ons inschakelen voor het stofvrij schuren van uw vloer in Rotterdam. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw gehele pand onder het stof komt te zitten. Houten vloeren schuren is specialistisch werk. Ga niet zelf aan de slag, maar laat het over aan de vakman. Die beschikt over het juiste materiaal en de juiste kennis en kunde, zodat uw vloer er snel weer egaal uitziet. We krijgen vaak klussen van mensen die het eerst zelf hebben geprobeerd, maar waarvan de vloer oneffenheden en krassen heeft opgelopen. Zonde van uw tijd toch? Mocht de vloer toch beschadigd zijn, dan kunt u ons ook inschakelen voor reparatie van de houten vloer.

Contact met onze vloerspecialist in Rotterdam

Neem dus voor het opknappen van uw houten of parket vloer contact op met een van onze vloerspecialisten. In de regio Rotterdam staan wij graag voor u klaar om de levensduur van uw vloer te verlengen. Bovendien kunnen wij een nieuwe vloer voor u leggen, of de bestaande vloer na het schuren in alle mogelijke kleuren voor u afwerken.  Zo krijgt u dus precies de vloer die u wenst, tegen een fractie van de kosten van een nieuwe vloer!