Reparatie van houten vloeren in Rotterdam

Heeft u een mooie houten vloer, maar heeft deze door intensief gebruik schade opgelopen? Ook door waterschade of door het laten vallen van iets zwaars kunnen er krassen of deuken in uw parket vloer ontstaan. Gelukkig is hier iets aan te doen!

Hoe gaan wij te werk?

We hebben geen kant en klaar plan, aangezien onze werkwijze afhangt van uw type vloer en het type beschadigingen. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Aan de hand daarvan maken we een inschatting wat er gedaan moet worden en wat de kosten daarvan zijn. Gaat u akkoord? Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

De mogelijkheden

We kunnen aan de slag gaan met reparatieolie, maar grotere kieren, gaatjes of deukjes zullen we moeten opvullen. Bij grotere beschadigingen kunnen we de vloerdelen schuren en opnieuw afwerken of ervoor kiezen om bepaalde planken te vervangen.

Offerte voor reparatie in Rotterdam

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het repareren of opknappen van uw houten vloer? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten via 085 4320014 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het formulier hieronder.