Houten vloer leggen in Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer? Hout is de meest duurzame vloersoort die er is en bovendien zeer bewerkelijk. Als u uw houten vloer goed onderhoudt kan deze een leven lang mee! Er zijn bovendien talloze mogelijkheden. Iedere houtsoort heeft zo zijn eigen uitstraling en is bovendien ook nog in alle mogelijke kleuren af te werken door middel van oliën, lakken of door het hout te roken.

Zelf leggen of uitbesteden?

Als u een nieuwe houten vloer aanschaft, dan kunt u kiezen om deze zelf te leggen, of om hiervoor een vakman in te schakelen. Een houten vloer leggen is vrij specialistisch werk, maar dat is wel afhankelijk van het type vloer dat u heeft gekozen. Een laminaat vloer is voor de meeste mensen nog goed te doen om zelf te leggen, maar een massieve houten vloer vraagt om meer kennis en kunde. Bovendien is een massieve houten vloer ook vele malen duurder, dus wilt u ook zeker weten dat het goed gelegd wordt.

Vloerspecialist inschakelen

Wilt u in de regio Rotterdam een vloerspecialist inschakelen voor het leggen van uw houten vloer? Bel dan naar 085 4320014 om een afspraak te maken. Liever eerst inzicht in het kostenplaatje? Vraag dan hieronder uw vrijblijvende offerte aan.