Houten vloeren in Zoetermeer

Kiest u voor het plaatsen van een houten vloer in uw woonkamer? Of heeft u een winkel of bedrijfspand waar een nieuwe houten vloer in gelegd moet worden? Hout is zeer duurzaam, praktisch en geeft uw ruimte een mooie uitstraling. Ideaal dus!

Talloze mogelijkheden

Er zijn bovendien talloze mogelijkheden. Zo zijn er veel verschillende houtsoorten, breedtes en patronen. U kunt kiezen voor massieve houten vloeren of bijvoorbeeld lamelparket (ook wel duoplank of multiplank genoemd). Lamelparket is een samengestelde vloer van multiplex en een toplaag van hout. Vaak op het oog niet van echt hout te onderscheiden, maar wel voor een fractie van de prijs van een massieve houten vloer!

Vloerspecialist inschakelen in Zoetermeer

Voor advies over houten vloeren, voor de aanschaf en het leggen bent u bij onze vloerspecialisten in Zoetermeer aan het juiste adres. Heeft u zelf een oude houten vloer liggen die niet meer zo mooi is? We kunnen u ook helpen bij vloeronderhoud en het opschuren en opnieuw afwerken van uw vloer. Zo ziet deze er binnen de kortste keren weer als nieuw uit!

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken naar 085 4320014. Wilt u liever direct inzicht in de kosten die uw vloerenklus met zich meebrengt? Vraag dan via het formulier hieronder direct uw vrijblijvende offerte aan. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.