Vloer leggen in Zoetermeer

U wilt een houten of parket vloer aanschaffen? Wij kunnen u als vloerspecialist helpen bij zowel de aanschaf als het leggen van de vloer. Weet u nog niet precies wat voor vloer het beste past bij uw situatie? Dan adviseren we u graag over de mogelijkheden. Door onze jarenlange expertise in Zoetermeer weten wij van ieder type vloer precies wat de voor- en nadelen zijn. Als u uiteindelijk heeft gekozen voor de vloer van uw dromen, kunnen wij deze direct op vakkundige wijze voor u leggen!

Factoren die van belang zijn

Het leggen van een vloer is geen eenvoudige klus. Er komt het nodige bij kijken. Bovendien zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden, zoals:

• De luchtvochtigheid en temperatuur in uw woning
• De ondervloer waar u op gaat leggen
• De legmethode, zwevend of vast
• Het patroon en de legrichting van uw nieuwe vloer
Als u ons in Zoetermeer inschakelt om uw vloer te leggen heeft u naar bovenstaande punten geen omkijken meer. Wij komen dan vooraf de ruimte inspecteren om de situatie vast te stellen en onze werkwijze daarop aan te passen.

Offerte aanvragen

Wilt u direct inzage in de kosten die het leggen van uw vloer met zich meebrengt? Vraag dan via het formulier hieronder direct een vrijblijvende offerte aan. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.